Designa din dörrskylt, stort urval av dörrskyltar.
Startsidan Företaget, Dörrskylten.se Villkor Frågor Kontakt
Exempel på dörrskyltar
  >Visa kundvagn och beställ    

Villkor

Här beställer du en dörrskylt efter en mall eller designar din egen dörrskylt. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller synpunkter via mail info@dorrskylten.se.
 
Betalningsalternativ
Du har möjlighet att välja mellan två sätt att betala:
 
• Alt 1. Faktura
Fakturan medföljer försändelsen. Vid betalning via faktura utgår en faktureringsavgift för närvarande uppgående till 39 kr. Fakturans förfallodag är 15 dagar efter fakturadatum. Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift med f n 60 kr. Vid inkasso tillkommer ytterligare 160 kr samt att det debiteras årlig ränta om f n 24% från förfallodagen.
 
• Alt 2. Kortbetalning
Vi accepterar för närvarande VISA och Master-/ Eurocard. När du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner PayPal för att garantera snabb och säker betalning.

Bekräftelse på beställning
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss.
 
Frakt
En kostnad för frakt tillkommer med f n 29 kr per order, oavsett antal varor i ordern eller om den delas upp i flera försändelser.
 
Fakturaavgift
Om betalning via faktura väljs tillkommer en fakturaavgift för närvarande uppgående till 39 kr per beställning. Väljs betalning via kort tillkommer ingen avgift för detta.
 
Leveranstid
Vi har som målsättning att ha mycket snabba leveranser. Du har din beställning inom 9 dagar, vanligtvis snabbare. Vi reserverar oss dock för längre leveranstider om lagret av skyltämnen tillfälligt skulle ta slut. Din beställning skickas som brev och du får därför beställningen direkt i din brevlåda/brevinkast. Är brevet skrymmande, vid stora beställningar så lägger brevbäraren istället en avi om vart du kan hämta ut din beställning (ditt lokala utlämningsställe).
 
Reklamera en felaktig vara
Om du upptäcker att paketet skadats vid frakten kontaktar du omgående ditt postkontor. Har annan vara levererats än den du beställt eller är varan skadad eller på annat sätt felaktig, skall du genast meddela oss. Naturligtvis ersätter vi dig om det skett något misstag från vår sida. Du anger vad som är fel inom 7 dagar. Retur får inte ske mot postförskott.
 
Ångerrätt/bytesrätt (öppet köp) gäller inte
Ångerrätt och byte gäller inte designade varor eftersom dessa är en tjänst vi har utfört efter dina specifika önskemål, se Distans- och hemförsäljningslag SFS nr 2005:59, 2 kap, 5§. Dessa varor tillverkas först efter det att din beställning kommit oss tillhanda. Var därför alltid uppmärksam på att du beställer rätt storlek, material, färg, typsnitt och inte gör några stavfel i texten som ska graveras. Vi graverar exakt efter dina anvisningar.
 
Vid distansavtal har du ingen ångerrätt om tjänsten påbörjats med ditt samtycke. Ditt samtycke ger du automatiskt när du har gjort din beställning. Avtalet gäller specialtillverkade varor som på grund av sin beskaffenhet, personlig prägel, inte kan återlämnas.
 
Olämpliga texter
Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till beställningar med grovt olämpligt textönskemål. Kontakta alltid oss innan du gör din beställning om du tror att din text kan vara "tveksamt lämplig". Du som kund står alltid för eventuella konsekvenser ditt önskade tryck kan föra med sig, t.ex. olämplig text, copyrightskydd m.m.
 
Reservation vid presentation av dörrskylt
Det visade resultatet på www.dorrskylten.se är en mycket bra uppskattning om hur dörrskylten kommer att se ut när den är färdig. Vad som eventuellt kan skilja åt är färgupplevelsen. Dörrskylten är upplagd med korrekta färger men hur den visas beror på färginställningarna på din dator. Skillnaderna är dock mycket små.
 
Moms
Priset på varorna är alltid inklusive svensk moms.
 
Övrigt
Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor, se kontaktinformation under fliken kontakt. Vi har som målsättning att alla varor som finns på vår hemsida skall finnas i lager, vi har ett stort lager eftersom vi ser det som en service att kunna göra snabba leveranser till dig som kund.
 
Dorrskylten.se följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Gör din egen dörrskyltGör egen dörrskylt från mallSkapa mall för dörrskyltar till din fastighet eller bostadsrättsförening